Back to top

Consulteu el catàleg de finques de Custòdia Agrària

 

Ara ja podeu consultar el Catàleg de Finques, on podreu trobar tota la informació necessària de cada productor de Custòdia Agrària, els productes que comercialitzen i els contactes per fer la vostra compra. No hi ha totes les finques que tenen acord de custòdia, però si totes les que tenen productes a la venda.

El programa de Custòdia Agrària del GOB construeix relacions d’ajuda mútua amb la gent que gestiona finques agràries professionals i que agafen un especial compromís amb la conservació ambiental.

Conèixer i comprar directament a les persones que produeixen els nostres aliments és un acte simple però impactant. Ajuda a construir una xarxa local de producció i consum que no només fa més robusta l’economia local, sinó les persones que fan feina al camp reben un preu just pels seus productes.

Els pagesos i pageses adherits a aquest programa redueixen la seva petjada ambiental, ajuden a recuperar la biodiversitat, fan productes de qualitat i col·laboren a mantenir el valuós paisatge en mosaic de Menorca.

Per facilitar la venda directa i el contacte entre el públic i agricultors que practiquen la Custòdia Agrària, podeu descarregar el catàleg i conèixer els productors, els productes disponibles i on trobar-los sigui via venda directa a la finca, a mercats, a botigues o per repartiment a domicili.

També hi trobareu informació sobre la pagesia com a peça clau de la conservació del territori, els valors de salut, natura i proximitat que hi ha darrere els productes , així com els resultats dels estudis sobre la petjada ecològica reduïda de la carn de vedella i les fruites i verdures d’aquestes finques en comparació amb la mitjana estatal.

Apunteu-vos a comprar productes de Custòdia Agrària. Una manera activa de conservar Menorca.

Aquest catàleg ha estat possible gràcies al suport de l’Associació Leader Illa de Menorca.

 

 

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.