Back to top

Concurs de vídeo familiar "Superherois del planeta"

Si ets dels que penses que no té sentit produir tant de residus, no reutilitzar les coses i no reciclar tot el que puguem... tu ets un superheroi del planeta!

El Consorci Mestral-GOB organitza el concurs de vídeo familiar per a escolars de primària "Superherois del planeta". L'objectiu d'aquest concurs és donar a conèixer i visibilitzar les bones pràctiques en la gestió dels residus domèstics que fan les famílies de Menorca, mitjançant la creació de vídeos amateurs on els protagonistes siguin els fiets d'aquestes famílies. En els vídeos es mostrarà els bons hàbits que les famílies duen a terme en relació a la reducció de residus, la reutilització o el separar per reciclar.

Els vídeos hauran d'estar ideats i realitzats per fiets d’entre 6 i 12 anys amb l'ajuda de la seva família, i la data límit per a la presentació d’aquests és el 12 de novembre.

Podràs guanyar una passejada a cavall per tu i la teva família, una experiència d'escalada durant dos mesos, o unes classes de circ teatral durant un mes! Aquestes s'entregaran en una gala on es visionaran els vídeos guanyadors.

Si ets un superheroi del planeta, mostra'ns què fas tu a casa teva per no embrutar el nostre planeta!

Consulta les bases del concurs en el díptic i tríptic del concurs (adjunts al final d'aquesta pàgina).

Pel llançament de la campanya i animar a la participació, el Consorci Mestral-GOB ha realitzat un divertit espot publicitari. No te'l perdis!

El projecte #SuperheroisDelPlaneta és possible gràcies l'ajuda de Caixa Colonya i la col·laboració de Rutas Ecuestres Camí de Cavalls.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.