Back to top

Concurs de fotografia: La Menorca que estimam

Animem a totes les persones amants de la fotografia a presentar-se al concurs que el GOB organitzem amb motiu de commemorar enguany els 45 anys de la creació de la secció insular de Menorca. Amb el lema La Menorca que Estimam cerquem premiar les fotografies que consideri el jurat que millor transmeten els valors naturals que conserva Menorca.

Menorca manté una biodiversitat i un paisatge remarcables, que ens motiven a seguir treballant per aconseguir l’equilibri entre l’activitat humana i la conservació d’aquests valors ambientals. No volem idò obres de denúncia de la problemàtica ambiental sinó fotografies en positiu que ens animin a tots a seguir endavant molts d’anys més.

En un document adjunt a aquesta nota trobareu les bases del concurs on s’hi expliquen els detalls tècnics de com han de ser les fotografies i com s’han de presentar. Les obres seleccionades s’imprimiran i s’exposaran a la sala del Claustre del Carme a Maó.

El jurat atorgarà tres premis:

Primer premi amb una dotació de 300 € en metàl·lic i un lot de productes de finques amb acord de custòdia agrària valorat en 75 €.

Segon premi amb una dotació de 150 € en metàl·lic i un lot de productes de finques amb acord de custòdia agrària valorat en 50 €.

Tercer premi amb una dotació de 50 € en metàl·lic i un lot de productes de finques amb acord de custòdia agrària valorat en 25 €.

Les imatges s'han d'enviar com arxius adjunts en format jpg al correu electrònic administracio@gobmenorca.com des d’ara fins el 4 de novembre (vegeu més detalls a les bases).

Voldríem rebre moltes mirades particulars passades pel sedàs de la càmera fotogràfica, per poder evidenciar que tenim una gran riquesa natural que ens envolta, que mereix l’esforç de tothom per a mantenir-la i fer que Menorca sigui un territori amb una elevada qualitat de vida, on les nostres activitats estiguin en harmonia amb el medi ambient.

 

Comentaris

Ilegalitats a la Reserva de la Biosfera

Mes aviat tindriu que fer un con curs de las aberraciones ilegals que s'han fet per tenir en conte lo poc que s'ha cuidat l,'illa. Si os interesa jo tinc moltes fotografias de molts desastres ilegals que hi ha. Aixo serviria per arreglar lo que es te que arreglar. Prou de hipocresia.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.