Back to top

Excursió talaiòtica pels voltants de Maó, diumenge 1 d’octubre

Cornia Nou
Gravats de l'hipogeu de Santa Anna

Trepucó, Cornia i Santa Anna seran els jaciments que es visitaran i comentaran en la pròxima excursió del cicle Som Talaiòtics? Serà el matí del diumenge 1 d’octubre. Aquesta excursió s’emmarca en els actes de celebració de la inscripció de la Menorca Talaiòtica a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO. Caminarem uns 7 km per camins antics, enfilant els tres jaciments, on rebrem les explicacions d’un arqueòleg. Per assistir-hi us heu d’apuntar.

Els voltants de Maó són rics es vestigis prehistòrics. En aquesta ocasió visitarem només tres dels jaciments en contacte amb la ciutat. Trepucó i Cornia són dels més reconeguts i anomenats de l’illa, mentre que Santa Anna és molt desconegut. Es tracta d’un hipogeu amb uns gravats de gran valor. Quim Pons, arqueòleg i exdirector tècnic de la candidatura de Menorca Talaiòtica, ens explicarà característiques i curiositats d’aquestes restes, i també sobre el fet d’haver estat reconeguts ja finalment Patrimoni Mundial.

La concentració al punt de sortida serà el diumenge 1 d’octubre a les 9:30 del matí i es preveu acabar cap a les 13:30 h. La dificultat de l’excursió és baixa. L'excursió és gratuïta. Podreu veure la informació detallada d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Podeu APUNTAR-VOS EN AQUEST FORMULARI. Per qualsevol dubte podeu cridar al 971 350 762 en horari d’oficina, o escriure en qualsevol moment a info@gobmenorca.com.

Les excursions del programa Som Talaiòtics? s'organitzen de manera conjunta entre els Amics del Museu de Menorca i el GOB, amb la col·laboració del Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca. En aquesta ocasió l’activitat s’emmarca en els actes de celebració de la inscripció de la Menorca Talaiòtica a la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO.

Comentaris

Excursió...

Per apuntar-vos heu de fer servir el formulari que trobareu al text. En quant a si és recomanable per edats de 8 i 10 anys, trobam que no. Es Camina bastant i les explicacions no estan pensades per aquestes edats.