Back to top

Curset de formació ambiental per a excursionistes

Obrim les inscripcions del curset de formació ambiental per a excursionistes. Està pensat per gent que gaudeix del contacte amb la natura, i vol conèixer els detalls que podem observar quan sortim al camp: el per què de les roques, les plantes, el paisatge... Està orientat a donar una visió general dels valors naturals de Menorca i aproximar-nos a ells amb respecte per a mantenir-los. Es volen transmetre bones pràctiques i coneixements sobre la formació de l’illa, les nostres plantes, animals, bolets... Consistirà en quatre excursions i quatre sessions teòriques.

Després del llarg estiu la natura reviscola. Amb la tardor l'illa esdevé verda, els fruits maduren, comencen a sortir els bolets... És una època ideal per gaudir fent excursions i contemplant les meravelles naturals que Menorca ens ofereix.

Conèixer i entendre els valors naturals que anem descobrint en les excursions enriqueix considerablement l'experiència i propicia actituds favorables de respecte cap a l'entorn natural que es visita. Moltes persones recorren el Camí de Cavalls i altres rutes de Menorca, però troben a faltar coneixements suficients per a apreciar la gran diversitat de roques, plantes, bolets i animals que podem trobar-nos a l'illa. Amb aquest curset volem donar l'oportunitat a totes aquestes persones a adquirir uns coneixements bàsics i actualitzats sobre la fauna, flora i geologia de Menorca i les seves interrelacions. I, també, facilitar les eines per a ampliar-los i mantenir-se al dia.

El curset s'estructurarà en 4 excursions pràctiques els dissabtes de matí, complementades amb 4 sessions teòriques, en divendres capvespre. Tindrà lloc entre octubre i novembre. Trobareu informació més detallada en el document adjunt. Per assistir-hi és necessari apuntar-se. En total té un cost de 90 euros (50 euros per a les persones associades) i per inscriure't ho pots fer enviant un missatge a administracio@gobmenorca.com o per telèfon al 971 35 07 62.

Aquest curset compta amb el suport del Consell Insular de Menorca, a través de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera.

 

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.