Back to top

Positive Tourism (1)

Comença avui una nova campanya, que durarà unes setmanes.

Cada dilluns, es publicarà un anunci de promoció turística, amb continguts diferents dels habituals, que va dirigida tant a visitants com a residents.

Donau-li la difusió que considereu oportuna. Gràcies.

 

Comentaris

turisme

Em sembla molt bona pensada, potser arriba tard però ja es diu: "mas vale tarde que nunca" i en català i castellà????

campanya en anglès

Èsvel ùnic turisme de borratxera i jarana. E altres turistes (francesos, italians,espanyols i independentistes catalans) fan turisme de calma i tranquilitat i respetuòs amb el medi ambient (modo ironia=ON) No sirve de res la campanya en anglès unicament, si en altres llenguas, ya sabemos todos que en la Isla no se habla en castellano o español ni en catan estàndar para no hacer un feo als "nostres companyeres del pais català"

campanya en anglès (correcciò)

Vull dir que unicament els anglesses sòn els ùnics turistes que disfruten de l'illa i.per aixo mateix es fà en anglès. Dic "anglesses" perque pot ser turistes sense diferencia de gènere, anglessos i anglessas sòn un terme antiquat.

avoidin?

Que quiere decir lo de avoiding visits en Julio y agosto? que no venga nadie esos meses, no entiendo. Y si, deberia de hacerse el cartel al menos en castellano también que lo entiende todo el turismo español.

Porque no en español?

Por qué el GOB se empeña en no cumplir las leyes? Por qué Les molesta tanto poner carteles en los dos idiomas oficiales? TODOS los turistas saben que en Baleares también se habla (local languaje) una lengua local.

Solució dubtosa

Hi ha bona intenció, pero el resultat final es la invasió i la massificació de indrets ara tranquils. A Barcelona ja ha passat i passa. La única manera de erradicar la massificació es la limitació o 'cupos', encara que sigui radical, i això comporta una pujada de preus (menor oferta i igual demanda = preus pugen. exemple n es Formentera). Seria bo?. Més car no implica millor qualitat del turista: n hi han molts de rics que son uns brètols.

I posar límits i alternatives al turisme?

És una campanya xula però no és cap solució, em sap greu... I si no ho teniu clar, pregunteu als de Canàries o als de Barcelona, que tenim ja turisme tot l'any, de l'1 de gener al 31 de desembre. Gentrificació i precarietat no entenen de dates. I la massificació molesta igual el gener que el juliol... Cal anar posant límits i pensant alternatives al turisme, senyors!

va de llengües

Pues jo trob que si ens dirigim als turistes i no es pot fer un en angles, un altre en frances, italia, castellà , català, arameo etc etc , s'anglés el sap tothom o sigui que ben fet.

Jo també ho pensava, però...

Jo també pensava que era bó repartir el turisme, que vingués gent a l'hivern i ajudés a que el comerç anés millor i que el juliol i agost no hi vingués tanta massificació, però vistes les coses i experiencies d'altres llocs, no serà aquest l'efecte. Al juliol i agost vindrà la mateixa gent o més, només hem de veure com van creixent les places d'avio, etc, i a sobre deixarem de tenir una illa tranquil.la a l'hivern si també es massifica: els camins restaran plens i no tindran un temps de recuperació, agravant la degradació d'espais, etc etc. Potser la idea era bona per evitar la massificació, però l'únic que conseguirem es tenir massificació més temps. Els que residim aquí perdrem la calma de la nostra illa. De moltes campanyes vostres faig resó, d'aquesta no. S'han de cercar altres sol.lucions o l'illa deixarà de ser el que es. Tot i així reitero el meu aplaudiment per la vostre feina, però no em aquest cartell.

Turismo de cero

No hay que hacer campaña alguna para el turismo. Ignorarlo y ser amables. Pero no promocionarlo ni en invierno.

M'agrada

A jo m'agrada aquesta campanya. Estic d'acord amb que tenim un exces de turisme i crec que está bé enviar missatges en aquest sentit. El GOB ho ha dit moltes vegades que no s'ha de promocionar més s'istiu i que ses campanyes per promcionar s'hivern no eviten que cada any vengui més gent s'istiu. Però aquest anunci adverteix als turistes que no venguin es juliol ni s'agost, i es sa primera vegada que veig que qualcú s'atraveix a dir-ho, perquè totes ses promocions turístiques enganen sa gent mostrant platges sense quasi ningú. No és una promoció de s'hivern, és una despromoció de s'estiu. I també m'agrada molt s'altre anunci que demana que no es vagi a zones amb jardins d'herba verda. Pens que és innovador i original.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.