Back to top

Positive Tourism (2)

Segona entrega de la campanya dirigida a turistes i a residents. En aquesta ocasió es tracta el tema del consum d'aigua a la jardineria dels establiments turístics.

Podeu ajudar donant difusió de l'anunci. El trobareu també amb pdf adjunt a la notícia.

 

 

Comentaris

La necesidad de ahorrar agua

Totalmente de acuerdo. Le he dicho a nuestra comunidad en Playa de Fornells que la cantidad de agua que se usa es inmoral e insostenible. Estoy alentando el uso de plantas, arbustos y árboles autóctonos y reemplazando muchas áreas con jardines secos (cactus, etc.).

Jardineria mediterranea

Genial John. Eso es justo lo que se necesita hacer para poder ahorrar una gran cantidad de agua. Si los jardines de hierba verde se transforman en jardinería mediterránea, se daría un gran paso en favor de los acuíferos de la isla. Gracias por esas gestiones.

Regar

Tots es jardins tindrien que ser regats amb aigues depurades. El gran problema son ells llocs que regan milers de tones aigu per blandíndi sorgo etc.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.