Back to top

Diumenge dia 2 excursió a la basílica de Torelló i Cornia Nou

Fragment del mosaic de Torelló
Cornia Nou

El primer diumenge d’octubre, dia 2, està programada una nova excursió talaiòtica en horari de matí, 9:30h. S'anirà a visitar la basílica paleocristiana de Torelló i el jaciment talaiòtic de Cornia Nou, als voltants de Maó. Rebrem les explicacions per part de persones expertes que ens ajudaran a entendre aquests jaciments. Les places són limitades i us heu d’inscriure prèviament.

S'anirà caminant per camins antics fins al jaciment de Torelló, que alberga el talaiot més monumental de l’illa. Però aquesta vegada ens centrarem en la basílica paleocristiana del segle VI, que conserva un magnífic mosaic amb motius geomètrics i d'animals.

Seguirem després fins Cornia Nou on s'hi pot veure un altre gran talaiot, amb escala al pis superior, un segon talaiot adossat a una murada i cinc hipogeus. Aquí s’han realitzat des de fa anys excavacions que han donat molta informació sobre la funció dels talaiots.

La cerveseria Grahame Pearce ens explicarà també com ha estat el procés de recuperació i elaboració de la seva cervesa Talaiòtica, seguida d’una degustació.

En total es caminaran uns 5 km. La concentració serà a les 9:30 i es preveu acabar cap a les 13:30 h. La dificultat de l’excursió és baixa. Podreu veure la informació completa d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Podeu APUNTAR-VOS A AQUEST FORMULARI.

Les excursions del programa Som Talaiòtics s'organitzen de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca i el GOB.

Comentaris

Punt de trobada

Hola, crec que em vaig apuntar però no estic segura ara perque no tonc accés als inscrits i no he rebut cap missatge e-mail. M’agradaria recordar quin és el punt de trobada.

Respota

Hola Carolina, t'hem enviat un correu amb la resposta a la teva consulta. Gràcies.

Cancelacio

Ho sento no podré atendre aquesea excursió, m’ha sortir un imprevist a darrera hora.

Excursió Cornia Nou i Torelló

Fa temps esper rebre notícies d'una excursió amb arqueòleg a aquests jaciments però precisament aquest diumenge estic de viatge (m'imagino que esteu parlant d'aquest diumenge ja que hi ha una equivocació amb la data... octubre??). Esper que es torni a fer aquesta visita prest i que em tingueu informada. Gràcies. Sort i ventura

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.