Back to top

Dimarts, taller al Centre de Recuperació de Fauna: tants de becs tants de menjars

 

Al taller en família d'aquest pròxim dimarts, dia 16 a les 18:30, muntarem jocs i activitats per entendre per què els ocells tenen una diversitat tan gran de becs: curts, llargs, finets, rabassuts, esmolats, rectes, ganxuts...

El bec és la principal eina dels ocells. No tenen mans. Tot ho han de fer només amb les arpes i el bec. Segons l’alimentació de cada espècie i altres estratègies (cavar, teixir nius, foradar fusta...), tenen un tipus de bec o altre. Hi ha becs com arpons o punyals per travessar peixos, altres finets com pinces per capturar petits insectes, altres molt gruixats i forts per trencar pinyols, i un llarguíssim etcètera. Jugant descobrirem els diferents becs que tenen els ocells de Menorca, i per a què els fan servir.

Recordau que el Centre de Recuperació de Fauna es pot visitar de dilluns a dissabte a partir de les 18 h.

EL Centre de Recuperació està ubicat dins les Pedreres de s’Hostal de Líthica. Per a visitar-nos heu de comprar primer l’entrada de Líthica (4€ per les persones residents. Menors de 13 anys gratuïta). Una vegada dins veniu després al Centre, on us demanarem un suplement de 2€.

Pels menors de 13 anys l’entrada és gratuïta. És recomanable comprar l’entrada de Líthica per avançat a https://lithica.es/visita/, encara que també es pot adquirir allà. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.

La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!

Comentaris

Activitat

No és necessari apuntar-se. Basta venir a l'hora. EL Centre de Recuperació està ubicat dins les Pedreres de s’Hostal de Líthica. Per a visitar-nos heu de comprar primer l’entrada de Líthica (4€ per les persones residents. Menors de 13 anys gratuïta). Una vegada dins veniu després al Centre, on us demanarem un suplement de 2€ als majors de 12 anys.

Dimarts 23

Bon vespre, dimarts dia 23 hi ha algun taller previst? Gràcies! I enhorabona per la feina!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.