Back to top

Visiteu el Centre de Recuperació de Fauna aquest estiu

Aquest divendres 1 de juliol obrim el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre a les visites del públic. És una oportunitat per veure de prop animals emblemàtics de la fauna menorquina, conèixer la seva problemàtica i veure com des d’aquest hospital s’intenta posar-hi remei. Obrim de dilluns a dissabte a partir de les 18 h, i fins la posta de sol. Cada dimarts s’hi faran tallers per a tota la família relacionats amb els animals del Centre.

La visita és guiada i a més una sèrie de panells van explicant les característiques dels animals i les seves problemàtiques. El recorregut està dividit en la zona de terrari, on s'acullen les tortugues de terra, les basses de tortugues exòtiques, la bassa de recuperació de calàpets i els diferents espais on s'hi poden veure falcons, soters, milans, xúrics, òlibes... Aquests ocells han patit lesions severes,  i no serien capaços de sobreviure en llibertat, així que romanen al Centre i ens ajuden a realitzar una important tasca de sensibilització ambiental.

Cada dimarts, a partir del dia 5 i de les 18:30 h, organitzarem diferents tallers pensats per a tots els membres de la família, on aprendrem jugant diferents aspectes i curiositats dels animals.

L’Hospital d’Animals està ubicat dins les Pedreres de s’Hostal de Lithica. Per a visitar-nos heu de comprar primer l’entrada de Lithica (4€ per les persones residents. Menors de 13 anys gratuïta). Una vegada dins veniu després al Centre, on us demanarem un suplement de 2€. Pels menors de 13 anys l’entrada és gratuïta. És recomanable comprar l’entrada de Líthica per avançat a https://lithica.es/visita/ , encara que també es pot adquirir allà. L’accés a les Pedreres de s’Hostal és al Camí Vell de Ciutadella, km 1.

La vostra visita ens ajuda a fer la nostra feina millor. Us hi esperam!

Comentaris

Tallers en família

No s'ha de reservar per assistir als tallers. S'ha d'accedir al Centre de Recuperació com en una visita normal. Els tallers començaran poc després d'obrir a les 18 h. Estan dissenyats perquè es puguin seguir sense una hora de començar i acabar. Són jocs i activitats relacionades amb el tema de la setmana.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.