Back to top

Excursió Talaiòtica diumenge 8 de maig a Cala Morell

El diumenge 8 de maig hi ha una nova excursió talaiòtica on anirem a visitar l'assentament costaner de cala Morell.

El poblat està fortificat amb una murada i sembla mostrar un temps on la gent tenia por especialment del què podia arribar des de terra. Un conjunt de navetes eren l'allotjament d'aquella gent, on s'han trobat nombroses informacions en relació a l'alimentació i el tipus de vida que tenien.

Cal inscripció prèvia omplint AQUEST FORMULARI.

La dificultat és mitja-baixa (el Camí de Cavalls va remuntant lentament el desnivell). Es visitarà el jaciment sota el guiatge d'un arqueòleg/a. En acabar hi haurà servei de bus de retorn (4 €).

Es recomana compartir vehicle amb les amistats, a fi de reduir emissions.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

Excursió del dia 8 de maig

L'excursió és un recorregut de poc més de 5 Km. Només es donen els detalls del punt de trobada a la gent que s'hi apunta. Per apuntar-se s'ha de fer servir el formulari que hem afegit a la nota.

Punto de encuentro

Quisiera información sobre el punto de encuentro. No he recibido ningún correo con esa información, a pesar de recibir respuesta de estar inscrito. Gracias.

Rebràs un correu amb la

Rebràs un correu amb la informació. Us recordam que quan us apuntau us surten un missatge de confirmació de la reserva i tots els detalls de la sortida que heu d'anotar.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.