Back to top

Reeditat el llibre sobre plantes silvestres comestibles de Menorca

Feia ja uns mesos que estava exhaurida la primera edició del llibre Plantes Silvestres Comestibles de Menorca, editat pel GOB. Acaba de sortir d'impremta una nova reedició que ja es pot trobar a les llibreries.

El llibre és una guia que presenta 290 espècies de plantes silvestres comestibles de Menorca, explicant quines parts de la planta es poden aprofitar i de quina manera. Està il·lustrat amb 300 fotografies. Està en català però indica també els noms populars en castellà i anglès, a més del nom científic. Aquesta reedició respon a una demanda dels nostres assistents a excursions i cursets de plantes, de clients de Es Viver Plantes de Menorca i altres persones que s'han interessat per aquest llibre. Actualment hi ha un creixent interès per la cuina amb plantes silvestres, no tan sols en la recuperació d'usos passats, sinó també per l'experimentació amb elles en la gastronomia d'avantguarda.

El llibre dóna consells per fer un ús responsable de les plantes, i de com recol·lectar-les tenint cura de no malmetre les seves poblacions.

El GOB agraeix l'ajut en l'edició a la Conselleria de Medi Ambient i Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca.

 

Comentaris

Libro

Que interesante! Os parece que hay que reservalo ? Y hay descuento para socios??

Punts de venda

El llibre es pot trobar: - a les nostres botigues (https://www.gobmenorca.com/botiga) - al Viver de plantes de Menorca (https://www.gobmenorca.com/esviver) - i, en breu, a les llibres de l'illa.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.