Back to top

Excursió talaiòtica diumenge dia 13

La propera excursió talaiòtica serà el diumenge 13 de Febrer. Anirem a visitar el jaciment de Son Catlar, un poblat talaiòtic que conserva una impressionant murada ciclòpia de 900 metres de perímetre, tres talaiots i un recinte de taula. La visita gaudirà de les explicacions i l’acompanyament d’un arqueòleg/a.

L'excursió passarà per zones de gran bellesa paisatgística del litoral verge del sud de Ciutadella i també per espais agraris. El grau de dificultat és mig-baix.

Les places són limitades. per això tancarem el formulari en el moment en què s'hagi arribat al màxim de participants. Us podeu apuntar en aquest enllaç.

Hi haurà servei d’autocar (4€) per retornar al punt de sortida.

Comentaris

Inscripcions excursió

Les inscripcions s'han de fer a través de l'enllaç que hi ha a la notícia. No són vàlides les que es deixen com a comentari a la notícia. Aprofitam per informar que no hi queden places lliures, la inscripció ja està tancada.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.