Back to top

Diumenge 21, excursió talaiòtica a Cornia, Talatí i Torelló

El proper diumenge 21 de Novembre durem a terme l'excursió talaiòtica ajornada amb motiu de la borrasca Blas.

L'horari serà de matí, a les 9:30h. S'anirà a visitar el jaciment de Cornia, el poblat de Talatí i el de Torelló, tots tres propers al municipi de Maó. Té places limitades i cal inscripció prèvia.

S'anirà per camins antics fins al jaciment de Cornia on s'hi pot veure un gran talaiot amb escala al pis superior, un segon talaiot adossat a una muralla i cinc hipogeus.

Torelló alberga el talaiot més monumental de l’illa, que encara conserva el portal i les restes de l’habitació que hi solia haver a la part superior d’aquestes construccions. El jaciment inclou un segon talaiot, restes d’una casa prehistòrica, un sistema de recollida d’aigües i altres elements.

Al poblat talaiòtic de Talati, un jaciment preciós que incorpora un talaiot, un magnífic recinte de taula, coves, trams de murada, cases talaiòtiques i vàries sales amb columnes.

A les tres visites comptarem amb l’acompanyament i explicacions d’un arqueòleg, es tornarà caminant al punt de sortida. La dificultat de l’excursió és baixa.

Podreu veure la informació completa d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Us podeu apuntar clicant aquí.

Comentaris

Respostes per privat

Bona nit, Hem respot els dos missatges anteriors per contacte privat, ja que és una excursió amb inscripció prèvia. Gràcies!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.