Back to top

Dissabte 12, excursió juvenil pel litoral de Llevant

Des del servei d’Educació Ambiental del GOB Menorca entram a l’estiu amb les Sortides per la Sostenibilitat. Sis rutes, una per mes, per promoure el contacte i el coneixement dels valors ambientals i culturals entre els joves de l’illa de 10 a 16 anys.

Caminam i parlam sobre Menorca, els seus valors ambientals, els seus potencials i la seva situació des d’una òptica ecologista i educativa. L’objectiu és conèixer diferents zones de l’illa i les seves particularitats, i parlar de les oportunitats que tenim per fer d’ella un lloc més sa i sostenible.

En cada zona, tractam un tema ambiental diferent: la biodiversitat i les activitats humanes, el medi marí i els residus, l’agricultura i l’alimentació, la geologia i l’antropització de l’illa...

El dissabte dia 12 de juny farem la següent excursió, que serà per la costa de Llevant de Menorca. Sortirem a les 10’00 h i arribarem a les 13’30 h.

Tindrem temps per caminar i també per descansar i compartir un berenar de productes de Custòdia Agrària, fer diferents dinàmiques sobre el tema de la sortida... La temàtica per a aquesta ruta serà la biodiversitat i l’etnologia del litoral de Menorca. També travessarem diferents zones de valor ambiental.

Per a aquesta ruta, el grau de dificultat és fàcil i es recomana dur crema solar, aigua i capell. L’activitat és orientada a joves de 10 a 16 anys. Serà obligatori l'ús de mascareta. Per raons de seguretat sanitària i d’organització, les places són limitades i a l’inici de l’activitat es passarà llista dels assistents.

Ja us podeu inscriure enviant un correu electrònic a administracio@gobmenorca.com amb el nom i llinatges dels participants i la seva data de naixement. Un cop inscrits us informarem sobre el punt exacte de trobada i altres aspectes logístics. El preu de cada sortida és de 5 euros i inclou el monitoratge, el berenar i una guia del medi ambient de Menorca.

Aquesta iniciativa és possible gràcies principalment al patrocini del Fons Menorquí de Cooperació i el seu projecte d’Educació per a la Ciutadania Global i Desenvolupament Local.

Seguim!

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.