Back to top

Diumenge 13, excursió a Binixíquer

By 20702125@N05 - Flickr: Menorca, Sa Talaia, Binicalf Vell 2012, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=21596560

- INSCRIPCIÓ TANCADA. TOTES LES PLACES ESTAN COBERTES -

El diumenge 13 de desembre s'organitza una nova excursió per a visitar monuments arqueològics. Es tracta d'una caminada, que tindrà places limitades i s'adoptaran les mesures de seguretat pertinents.

S'anirà per camins antics i es visitarà els jaciments de Binixíquer i Binicalaf, amb les explicacions d'un arqueòleg. El grau de dificultat és baix. Es retornarà a peu al punt de partida.

Podreu veure la informació completa d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Us podeu apuntar clicant aquí. S'estima finalitzar a les 13:30 h. És obligatori l'ús de mascareta i es passarà llista d'assistència.

El cicle Som talaiòtics? és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

Inscripció tancada.

Ens sap greu però ja hem tancat la inscripció per aquesta sortida. El nou Pla de Mesures sanitàries ha reduït molt el nombre de persona en les excursions. Per tal de respectar el tema de dades personals, hem eliminat els missatges on hi havia noms i/o telèfons particulars anotats. Per a més informació info@gobmenorca.com o al telèfon 971350762.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.