Back to top

Dissabte 13, excursió nocturna a Talatí

 

Pel dissabte 13 de juny s'ha programat una excursió talaiòtica de desconfinament. Tindrà places limitades i s'adoptaran les mesures de seguretat pertinents. Per evitar la calor del dia, es caminarà de fosquet i es tornarà de vespre.

S'anirà per camins antics fins al poblat de Talatí, un jaciment preciós que incorpora un talaiot, un magnífic recinte de taula, coves, trams de murada, cases talaiòtiques i vàries sales amb columnes.

La visita al jaciment prehistòric comptarà amb les explicacions d'un arqueòleg. El grau de dificultat és baix. Es retornarà a peu.

Podreu veure la informació completa d'horaris, lloc de trobada i condicions quan faceu la inscripció. Us podeu apuntar clicant aquí.

El cicle Som talaiòtics? és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

Preu

Hola. L'excursió és gratuïta, perquè es fa en el marc d'un acord amb el Departament de Cultura del Consell Insular.

Visita nocturna

Hola Alicia. En esta ocasión las plazas son limitadas y se agotaron a las pocas horas de anunciar la excursión. Si estás interesada en recibir el aviso de próximas excursiones, puedes enviar un correo solicitándolo a info@gobmenorca.com

Places excursions

Quan feim excursions amb places limitades, és fàcil que hi quedi gent sense poder-se inscriure que ens fa saber del seu interès en aprofitar la plaça de qualcú que finalment no pugui venir. Amb les baixes rebudes hores d'ara, no hi queden encara places lliures. En altres ocasions podem ser més flexibles, però amb la regulació actual preferim ajustar-nos. Confiam que hi haurà més oportunitats de visita. Gràcies per l'interès.

Excursió Talatí

Hola Begoña. Tindrem en compte el teu interès. De moment, no hi ha encara places lliures, hi ha més gent que com tu ha demanat poder aprofitar qualsevol baixa. Millor si ens envies un correu a info@gobmenorca.com i així podríem contactar fàcilment en cas que hi quedin llocs. Gràcies.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.