Back to top

Ajudeu a difondre la campanya SOS Sortida ecosocial

Posem en marxa una iniciativa per a donar a conèixer les reivindicacions que una part de la societat estem fent per a demanar una sortida a la crisi econòmica, que tengui en compte els criteris ambientals i socials.

Amb una sèrie de cartells, donarem a conèixer els continguts dels Manifest i convidarem la gent a visitar la pàgina web de la Plataforma de Menorca pel Clima.

Si ens pots ajudar a difondre, t'ho agrairem molt. Te proposam tres maneres de fer-ho:

1.- Divulgant aquest primer cartell, de Producte local i sostenible, a les teves xarxes socials, o fent-lo arribar a les teves amistats per mail, whatsapp, telegram... També el pots imprimir i posar-lo a algun lloc visible on hi passi gent. El trobes adjunt a aquesta notícia.

2.- Una altra manera d'ajudar és si et poses el logotip de la campanya com a imatge pròpia a les diferents eines de comunicació. Ens referim a la imatge de Crisi economica, SOS, Sortida ecosocial. El pots trobar clicant aquí.

3.- Compartint i difonent els cartells, amb lemes diferents, que anirem divulgant durant els pròxims 10 dies a les xarxes socials.

És molt important anar visibilitzant aquesta campanya. La sortida a la crisi econòmica es pot encarar solucionant problemes ambientals i socials, o generant-ne de nous. En gran manera, dependrà de la resposta ciutadana.

Moltes gràcies de nou per la teva col·laboració

Més informació a Plataforma de Menorca pel Clima

Comentaris

Salut i feine

El govern de les Illes acaba d'aprova un degret llei de mesures que van enquerrilades ha fevor-hi únicament l'industria hotelera i de la construcció per intenta activa la crisis econòmica que ens ha deixat el covid 19. Són mesures que pròpies dels anys 60, és un model caducat. Aquet no és el meu govern. La indústria turística expensiva l'única cosa que porta és feblesa inseguretat i destrucció mediambiental i un benefici econòmic mal rapertit. En aquest moment de feblesa econòmica hauríem molt més conscients i veurs entre tots l'oportunitat ara de fer realment un canvi de model econòmic i social, com pot ser la que ens dóna la tercera via, el seu objectiu és base han la sostenibilitat i el potencial humà i la solidaritat. Fa temps que havíen començat ha feri feina alguns grups polítics, economistes, intel·lectuals, científics, educadors entitats cíviques, grups associatius, emprenadors... En aquests moments està present la paraula reinventa, la tercera via és el model que reinventa i ens guia cap a l'única manera possible de construir un món sostenible regenerador de salut, de feina, de igualtat, creadora d'una economia pel bé comú, potenciarà del coneixement, harmonia amb planetaria i en tots els éssers que hi vivim. Hauríem de sentir-nos agraïts per totes ses persones que hi fan feina amb aquesta realitat, el es una d'elles GOB, que ens ha guiat constantment, amb coneixement i coherència ha viurà en un món millor.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.