Back to top

Diumenge 1, excursió a sa Cudia Cremada

El diumenge 1 de desembre s'organitza la darrera excursió de l'any per anar a veure un jaciment de molt interès. Es tracta de sa Cudia Cremada, al terme de Maó, on s'està excavant un recinte de taula.

En aquest jaciment s'hi han trobat restes islàmics, romans i púnics. L'excavació actual pot oferir noves informacions rellevants en relació a la funció i els usos que es donaven als espais presidits per les taules prehistòriques.

Un arqueòleg oferirà una visita guiada per la zona, que també compta amb tres talaiots, una murada ciclòpia i d'altres elements d'èpoques remotes.

No cal inscripció prèvia, la gent s’ha de dirigir directament a les 9:30 h al punt de trobada que serà a la Plaça Biosfera de Maó. Sortirem a les 10 h. Dificultat baixa. Es retornarà a peu al punt de sortida. Final estimat a les 13:30 h.

Es recomana compartir vehicle amb les amistats, a fi de reduir emissions.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Comentaris

Excursió Sa Cudia Cremada dia 1 de desembre

Bona tarda, Us escric perquè, i segons el què he pogut llegir a la vostra pàgina web, per a l'excursió del proper 1 de desembre a Sa Cudia Cremada, el punt de trobada serà a les 9.30 a la Plaça Biosfera de Maó i la sortida serà a les 10 h. Vol dir açò que esperarem a tothom de 9.30 a 10 h a la plaça de la Biosfera i que a les 10 h partirem cap al jaciment? O vol dir que a les 10 h ja serem al jaciment per començar la visita? Moltes gràcies per l'aclariment. Salutacions, Cristina

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.