Back to top

Diumenge 25, excursió a Son Mercer de Baix

Poblat de Son Mercer de Baix

El Consell Insular i el GOB organitzen una excursió a peu pel diumenge 25 de setembre. S'anirà a visitar el poblat de naviformes de Son Mercer de Baix, on s'hi poden veure diferents navetes d'habitació, entre la que destaca l'anomenada Cova des Moro.

Les places són limitades. per això tancarem el formulari en el moment en què s'hagi arribat al màxim de participants. Us podeu apuntar aquí.

L'excursió passarà per camins rurals i vistes de barranc. Comptarem amb les explicacions d'un arqueòleg. El grau de dificultat és baix-mig. Es retornarà a peu al punt de sortida. Podreu veure la informació d'horaris i lloc de trobada quan faceu la inscripció.

Aprofitam per a recordar-vos que, uns dies abans, hi ha una conferència prèvia, que es vincula a l'excursió. Sota el títol "Les feines del camp, a la prehistòria i a l'actualitat", l'arqueòleg Antoni Ferrer i l'agricultor Antoni Moll, oferiran una xerrada on s'explicaran les comparacions entre el món talaiòtic i l'actual. A la conferència no cal apuntar-se; s'hi pot acudir lliurement. Serà el dijous 22 de setembre, a les 20 h, al local de Cas Vesins, de Ferreries.

El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Moltes gràcies pel vostre interès.

Comentaris

visita guiada a Son Mercer de Bauix

He leido que hacen la visita también el día 26 de octubre. Nos interesa ir este día si es posible, estamos en Menorca del 22 al 29 de octubre. mi telefono 626377531. gracias

Visita 26 de octubre

Hola, nosotros no tenemos prevista ninguna visita el 26 de octubre a Son Mercer de Baix. Desde la oficina de la Resderva de Biosfera tiene prevista una visita el 26 de noviembre, dentro del programa Viu la Reserva. Más información en http://viu.biosferamenorca.org/publicacions/verpub.aspx?Id=1423    

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.