Back to top

CARTA A SOCIS, VOLUNTARIS I SIMPATITZANTS

Carlos Coll Pons, president del GOB Menorca

Benvolguts amics i amigues:

Com a recent nomenat President del GOB Menorca, és un plaer dirigir-me a voltros per agrair-vos el suport que durant tant de temps heu donat a la nostra organització.

Sense cap mena de dubte, el GOB no existiria si no fos pel suport de tanta gent, persones associades, gent que participa com a voluntària, col·laboradors en molts de temes, així com al nostre equip de professionals tan compromesos.

Sincerament pens que els 40 anys de lluita constant per defensar la nostra illa han valgut la pena, ja que Menorca és admirada pels nostres visitants pel bon estat de conservació que presenta i per no haver comès els errors que s’observen a altres indrets.
Gràcies a aquesta feina de tants anys, avui podem assegurar que una bona part de la nostra societat així ho reconeix, alguns amb veu alta, altres de forma més silenciosa o discreta.

Tot i que ja hem aconseguit que molta gent reconegui la vital importància d'aquesta tasca, no ens podem relaxar i hem de seguir treballant per aconseguir que Menorca segueixi pel camí de combinar progrés amb respecte al medi ambient tot aplicant models de sostenibilitat.  D’aquesta manera podrem garantir el benestar de la nostra comunitat i de les generacions futures.

Com a nou President, així me compromet a fer-ho i us anim a continuar i, si és possible, a incrementar el vostre suport, i a la vegada, animar als vostres familiars i amics a que així ho facin. D’aquesta manera, entre tots, serà més fàcil aconseguir els nostres objectius.

Menorca s’ho mereix. Moltes gràcies.

Carlos Coll Pons,
president del GOB Menorca

Comentaris

Enhorabona

I gràcies per ser el nostre portaveu. No és fàcil i demana dedicació, voluntat, paciència i moltes coses més. És un luxe pel Gob tenir-te de president, el qual, al final, és el voluntari nombre 1.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.