Back to top

Ambient festiu i de feina ben feta a l'alliberament del Toro

Un bon nombre de voluntaris del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre es van trobar al ja tradicional alliberament de mussols orfes criats per ells. Aquí teniu un breu resum fotogràfic.

Dotze mussols, que havien arribat al Centre de Recuperació com a polls, van ser retornats a la llibertat, després d'haver estat criats per voluntaris tutelats pel personal tècnic, i d'haver adquirit les capacitats suficients per a garantir la seva supervivència al medi natural. Una prova més de l'acceptació social de la feina que fa el nostre Centre de Recuperació, amb prop de 20 anys d'existència.

Actes com aquest ens encoratgen a seguir demanant una estabilitat pel futur del Centre, que nosaltres consideram que passaria per la seva inclusió dins el Consorci per a la Recuperació de la Fauna de les Illes Balears, tal com hem sol·licitat a la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear. En aquests moments està a punt d'acabar la contractació amb aquest consorci depenent del govern balear sense que encara tinguem una proposta concreta de continuïtat.

Comentaris

Mussols

vem anar amb les nebodes i tot i que no arribarem a temps per gaudir plenament del vol, pujar al Toro i trobar els amics del GOB ja va ser tot un regal, gracies!

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.