Back to top

Diumenge 26, excursió al cap costaner de cala Morell

Necròpolis de Cala Morell
Paisatge a Cala Morell

El Consell Insular i el GOB organitzen una excursió a peu pel diumenge 26 de març. S'anirà per camins rurals i de costa fins el poblat emmurallat de cala Morell, que ha estat excavat fa poc temps.

Les places són limitades. Per això cal inscriure-s'hi i tancarem el formulari d'inscripció en el moment en què s'hagi arribat al màxim de participants.

Us hi podeu apuntar pulsant aquí

L'excursió passarà per la plana occidental de Ciutadella, amb zones de marina i penyal, on hi hagut projectes de parcs eòlics que no han arribat a prosperar. La visita al jaciment prehistòric comptarà amb les explicacions d'un arqueòleg.

El grau de dificultat és baix. Hi haurà un servei de bus de retorn (3 €). Es preveu finalitzar a les 13:30 h. Podreu veure la informació completa d'horaris i lloc de trobada quan faceu la inscripció.

Es recomana contactar amb altres amistats que també es vulguin apuntar per a compartir vehicle.

Aprofitam per a recordar-vos que, uns dies abans, hi ha una conferència prèvia. Es tractarà sobre la introducció de noves espècies i l'oferiran Pere Fraga i Damià Ramis. Serà el divendres 24, a les 20 h, a la Sala de Cultura de Ciutadella. El cicle Som talaiòtics? Viure a Menorca abans i ara és un programa organitzat de manera conjunta entre el Departament de Cultura del Consell Insular i el GOB.

Moltes gràcies pel vostre interès.

Comentaris

Inscription

Buenas tardes Me quiero apuntar a la excursion a cala Morell el domingo 26. A que hora y donde nos encontramos ? Saludos Anna S

Inscripcion excursión

Hola Anna. Para apuntarte tienes que pulsar sobre el link que contiene esta noticia de la excursión. Te llevará a un formulario donde tienes que dejar tus datos y te informará del horario y punto de encuentro.

Inscripció excursió

Hola Sacra. Par apuntar-te tens que pulsar sobre el link que hi ha a la noticia de l'excursió. Et portará a un formulari on has de posar les teves dades i on trobaràs informació sobre horari i punt de trobada.   

Excursion cala morell

Buenas tardes. Me gustaria apuntar a la excursion - 2 personas. Estamos ya en Ciutadella. Donde podemos encontrar los demas? Saludos, Elisabeth

Inscripción escursión

Hola Elisabeth. Para apuntarte tienes que pulsar sobre el link que contiene esta noticia de la excursión. Te llevará a un formulario donde tienes que dejar tus datos y te informará del horario y punto de encuentro.

Hola, jó y la meva dona

Hola, jó y la meva dona estéim apuntàts per diumenge, Com u puc fér perque me avisásim per correu electrónic de propéras excursións.???

Avisos d'activitats

Hola Pio. Heu d'enviar un correu electrònic a info@gobmenorca.com i deis que voleu que us avisin per les excursions. Us posaran a la llista i rebreu un mail cada vegada que n'hi hagi una de preparada.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.