Back to top

Demana tu també al Consell que no desprotegeixi Menorca

Macarella, platja emblemàtica de Menorca

El GOB ha demanat a l'equip de govern del Consell Insular que no es desprotegeixi el territori de Menorca amb l'argument de voler agilitzar tràmits administratius.

L'actual proposta de canvis en l'ordenació territorial que el Consell està impulsant provocaria que zones d'alt valor natural (com Macarella, Algendar, Binigaus, Llucalari, Alcalfar, Tirant, etc) puguin quedar a mercè de projectes urbanístics o que tot el sòl rústic passi a ser també terreny per construir-hi.

És el moment de d'alçar la veu per dir que la crisi econòmica no ha de ser excusa per intentar desfigurar Menorca. Ara pots donar el teu suport clicant en aquest missatge i reenviant la notícia a les teves amistats. Menorca s'ho mereix.

Comentaris

Modificiación normas urbanísticas

Por favor, dejen las islas como están. Es su fuente de riqueza, la belleza de su paisaje es lo que hace que las personas que no vivimos ahi, pero que las conocemos deseemos continuamente querer volver. No lo estropeen, matarían la gallina de los huevos de oro.

Protegiu Menorca

Pensau en demà, no mateu la gallina dels ous d'or. Si Menorca avui és apreciada, és perquè l'hem conservada, però si la desprotegim, d'aquí poc temps ningú voldrà venir i el que avui és part de la seva industria, el turisme, s'haurà acabat i després ni nosaltres hi podrem viure. Menorca és preciosa amb tot el que ara té, però si deixem que es construeixi a tot arreu, són diners per avui i fam per a demà. No ens deixem endur per els diners fàcils. És molt millor treballar com ho han fet d'antic els nostres pagesos que fins han cultivat la terra a tots els racons de manera que produís tot el més possible, hi produía per el treball que hi realitzaven. Menorca no s'ha de vendre al millor postor, Menorca ha de ser per els menorquins i per aquells que la sàpiguen valorar pel que és.

Protegiu Mallorca

Menorca és una preciositat tal i com està. Quina alternativa tenim? Salou o Lloret on centenars d'hotels lluiten per aviam qui ho fa més barat? O Benidorm, que ja fa mania vist des de l'autopista?

Protegiu Menorca!!

Per la nostra qualitat de vida, per un turisme de qualitat, per ser coherents amb la reserva de Biosfera, pels fillets...per favor protegiu Menorca!

protegiu Menorca

Vull començar fent una pregunta,com pot ser que governin una terra que no estimen?(Esta demosrtat). de Menorca s'han dit moltes coses pero el qu'estar clar es que es fragil degut a les seves reduides dimensións. La dependençia del turisme es de cada dia major i tots sabem que els turistes que venen no ho fan per veure grans estructures ni grans masificaçions de cap mena, ho fan per veura lo que no es pot veura façilment (paisatges idilics de platges verges, entre d'altres). Si destruim el que dona pá a tanta gent, directa i indirectament ,que en quedará? Creu algu que voldran seguir vinguent cuant ja no hi haig res que marqui diferençies amb un altre llocque lis costi molt mes barat?

Protegui Menorca

Deixar-la com esta, no la maltrateu mes....es molt bonica, per destroçarla...Per favor us ho preg. Es ca meva, es part d'mi molt important, cuida de la teva terra....

Proteger Menorca

No hace Menorca parte de la Reserva de la Biosfera desde 1993??? Entonces, porque intentar destruir esta isla tan bonita?Si hemos comprado una casita alli,y eso en 1999, es naturalmente para aprovechar de esta naturaleza, gozar de la tranquilidad, de los espacios tan bonitos, de los barrancos... Si los "turistas" quieren venir a Menorca para encontrar hoteles grandes...que se vayan cerca de las urbanizaciones de Ciutadella donde hay de todo, a Punta Prima, a Galdana, a Cala'n Porter (los Ingleses) a Playas de Fornells... pero piensan realmente los Politicos que la crisis vaya a arreglarse construyendo mas y mas, destruyendo todo?: en absoluto NO, es unicamente para tener mas dinero... Hay sufisamente a vender en la isla...y la isla no es a vender. Y por favor dejar los sitios como Binigaus, Mitjana... como estan. Seria realmente una vergüenza destruir con casas, hoteles...y hacer de esta isla tan bonita una isla de "turistas".. Tengan que ver en el sur de Mallorca: es realmente horrible (fuimos alli en 1964 y de nuevo algunos anyos atras: que desastre! Menorca es un tresoro: Hay que protegerlo realmente! Gracias al GOB por su trabajo! Belgas que no se consideran como turistas pero que quieren un futuro real para las generaciones seguientes especialmente para los Menorquines pero también para todos. Guardar este tresoro es mas importante que el dinero: de toda manera no es asi que van a arreglar el problema. Hay que respetar el territorio, punto!

No canvieu!

Els menorquins que heu donat exemple de bona gestió dels recursos naturals a les altres illes, no canvieu!

vagis on vagis menorca es

vagis on vagis menorca es coneguda per la seva bellesa i bona preservació, seria una llàstima treure aquesta etiqueta. no nomès per això sino perque abans de construir es pot invertir en un altre model turistic que no necessiti tantes infrastructures el món n'esta ple d'exemples! quqe facin un poc mes de feina, que mirin altres alternatives, que restaurin enves de construïr mes,que reciclin infrastructures i que adequïn el tursime a la capacitat de l'illa no l'illa al turisme! som limitats en territori!!! una vegada s'ha fet queda alli per sempre! siuspalu no!

Protegi'm Menorca

La isla no el feudo de ninguna geneacion,ideal politico o interes economico;es un errendamiento a los hombres de por vida.Cal estimar-la

PROTEGIU EL NOSTRE BÉ COMÚ

La felicitat del benestar i de la conservació del nostre territori no consisteix en les moltes coses posseïdes, sinó en la manera de gaudir-les, encara que siguin menys.. Sols deman que els polítics tingueu seny.

Falsos cants

Gaudim de ses coses petites, al mirar enrere ens donarem compte de que eren ses coses GRANS. Defensem sa nostra Menorca !!!! No als falsos cants enlluernadors.

"Pan para hoy hambre para mañana"

De mare catalana i pare menorquí, fa un parell d'anys la meva filla va fer un treball de recerca sobre Menorca i com estava de protegida pels governs, lleis, ong, ciutadans...i el resultat va ser molt satisfactori. Ho va poder demostrar, després de parlar i comprovar in situ els nivells d'actuació que tota la societat menorquina, insular i estatal estaven fent en aquell moment. Com si aquesta crisi no ens hagués ensenyat res, aquests nous governs de la dreta pretenen caure en el mateix error que ens ha dut aquí, confiar en el totxo per aconseguir feina, desprotegir el territori per facilitat l'especulació. Potser volen que ens passi com a Lanzarote, on s'està "venent" l'illa a canvi del territori protegit. Deixarem de ser Reserva de Biosfera? És això el que vol la societat menorquina?

protejer Menorca

Trabajo en la hostelería y puedo asegurar q la gente que nos visita no quiere más construcción, ellos visitan Menorca por su pureza y sus playas vírgenes, si destruimos eso dejaran de venir pues sitios muy urbanizados los hay por todo. No dejemos que nos arrastre la situación complicada del momento el futuro de Menorca pasa por un turismo consciente que pueda tener rutas de paseos i en contacto con la naturaleza y ver que se apoya el campo y la tierra, todo lugar q no cuida su tierra en algún momento si pasara hambre seguro. Apoyen la tierra no la destruyan.

Políticos !!!

No hay suficiente con destrozos como Cala Galdana y ese largo etc. Que ahora, con la excusa de la crisis, vamos a por más. Nuestros señores políticos saben mejor que nadie lo que se llevan entre manos. Dinero para ellos, para promotores y cuando Menorca pierda su encanto a estos les importará un PITO como les importó a los que destrozaron en su momento Lloret, Benidorm, Torremolinos y tantos otros lugares. Hemos de estar unidos...

Menorca

Espero i dessitjo que la força de tots els missatges rebuts, faci que qui té el poder per fer-ho, se'n adoni de les atrocitats que es cometen amb tots els espais natural que tenim, per tal de que 4 galifardeus s'omplin les butxaques. Preservem el que tenim, és la nostra història i el nostre futur. Visca Menorca i Gloriós Sant llorenç!!!

Menorca única

Deixeu ja aquesta visió dels anys 60, Menorca no és un lloc per venir a mullar-se el cul i després marxar i no saber ni on han estat, com passa amb els hotels i el "tot inclòs". Menorca només necessita ALLARGAR LA TEMPORADA, aconseguim una Marca Artística, Cultural i Històrica. És molt possible! Hi ha milions de turistes, com tot el turisme asiàtic a qui li interessa la cultura i no li interessa la platja i viatgen tot l'any. Cal un canvi en l'oferta. He viscut 23 anys a Granada, mirant l'Alhambra, i sé el que em dic, vaig venir només a portar un projecte cultural a la meva Menorca: "Centre Internacional Xalubínia" per atreure artistes i estudiants d'art des dels Estats Units, amb tots els contactes fets des de l'Escola “The Art Students League de Nova York" i ni heu llegit tan sols el projecte. Una altra oportunitat perduda. Ara ja me'n vaig de nou, no vull veure el que passa aquí, només veure mitja illa contra l'altra mitja, baralles i política. Arreglar, cuidar i mantenir el que tenim, és el que s'ha de fer: SOM ÚNICS, EN AQUEST SECTOR DEL MEDITERRANI. Els depredadors estan ja trencant les platges del nord d'Àfrica. Idees és el que falten i no més edificis que estaran buits almenys 10 mesos a l'any

Salvem Menorca

El que no es mereix ni Menorca ni els menorquins, es que se la destrossi! Prous intents hi ha hagut en aquesta direcció, i algun ha estat reixit... i ja sabem que passa... edificacions tencades tot l'any, menys l'estiu, quan es provoca un allaud de gent amb totes les demandes de infraestructures i serveis que necessiten. Això no es sostenible! S'ha de cercar que es el que es pot fer per que la gent que hi viu, hi continui visquent amb la qualitat màxima de vida, i que el seu desemvolupament sigui controlat i acceptable. Per Menorca i pels menorquins, tan nascuts com d'adopció!!!!!!!.

protegiu Menorca

¿Como es posible que "menorquins qu'estiman Menorca" (¿o no?) sean capaces de amenazarla asi, por intereses unica y exclusivamente particulares? Señores del PP, no han tenido casi ni tiempo de presentarse a la sociedad menorquina como nuevo gobierno y ya estan intentando hipotecar su patrimonio natural, patrimonio heredado de padres a hijos, respetado por todos sus antepasados quienes probablemente reprobarian sus acciones. Menorca es la tierra que les ha alimentado, cobijado, protegido, aliviado, divertido......Menorca entristece cada vez que sus amenazas y acciones la degradan. QUI ESTIMA MENORCA NO LA DESTRUEIX!

Defensa Menorca

Son els cacics de l' Illa a l' ombra del PP cal desenmascarar-los. Aixó es la teoria Aznar del todo vale i ja veieu on ens ha dut

menorca

sembla estrany que en temps de crisi, perque s ho han carregat tot, vulguin acabar de destruir lo po c que ens queda! destruint el regne natural i animal, tambe ens destruim a nosaltres mateixos, perque hem de estar subjectes a aquests politics miserables?! Firmeu si us plau, perque no fagin malbe menorca!!

No desprotegiu Menorca

No desprotegiu Menorca!!!! P.D: Us heu proposat de penjar la petició a Actuable, jo he signat moltes peticions allà i funciona molt bé.

El vídeo de n'Huguet

No us perdeu el vídeo sencer on el Conseller de Territori reacciona a la petició de dimissió que li fan uns ciutadans: http://www.tribuna.cat/tribunatv//protesta-al-consell-de-menorca-per-la-dimissio-de-cristobal-huguet-pp-23-04-2012.html

Ens tornem bojos

Bon dia: Jo em pregunto quan haguem generat riquesa, quan haguem suposadament tots aquests llocs de feina. Quan haguem venut tot els apartaments del món. A aquesta gloriosa existència de salvació i seguretat que ens proposen, què ens quedarà a més de quatre xavos a les butxaques? Una petjada inmensa de ciment i la pena d´haver destruït els tresor que ens havien regalat. Si us plau, no desprotegiu la illa ni cap dels pocs espais que romanen lliures de la mà de l´home.

ser humano escucha tu corazon

Por favor Menorca puede ser y es aun un ejemplo de la meravillosa armonia que es la naturaleza, no vendeis algo que no tiene precio. Esto no tiene vuelta atras!!

EL PARADÍS

Menorca és allò més semblant al paradís que puc imaginar. La seva bellesa és el seu gran atractiu, també turístic, però és molt fràgil. PROTEGIM-LA!

M'estim Menorca i no la vull veure morir

Sa Mare Terra és poderosa i també generosa: ens ha donat sa vida i tot el que necessitam per sobreviure... i així ho agraïm? Quan es nostros fill visquin rodetjats de ciment, plorarem per no haver actuat abans. Tornem-li es favor a sa roqueta!

Pàgines

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.