Back to top

Nou llibre "Camí de Cavalls, 15 itineraris circulars". Dijous es presenta.

Aquest pròxim dijous, dia 28, es presenta a Maó el nou llibre que ha editat el GOB que porta per títol “Camí de Cavalls, 15 itineraris circulars”.

La publicació respon a la demanda detectada de gent que voldria fer el Camí de Cavalls combinat amb altres vies a fi de poder tornar al punt d'origen.

Cada itinerari inclou una descripció, un plànol i dues fotografies. Les descripcions adverteixen de les bifurcacions que es van trobant així com dels perills de camins amb circulació de vehicles. Incorporen apunts paisatgístics, de valors botànics o ornitològics, i algunes informacions històriques.

La publicació s'ha fet amb el suport de Caixa Colonya i de l'Ajuntament des Mercadal. Cada exemplar inclou les dues versions catalana i castellana.

L'acte de presentació es farà aquest dijous, dia 28, a les 20 hores, a Ca n'Oliver, al carrer Anuncivay 2 de Maó, acompanyat de projecció d'imatges i la lectura d'alguns poemes.

 

Comentaris

compra nou llibre Camí de Cavalls

Bon dia, em podríeu informar del preu del nou llibre dels itineraris circulars del Camí de Cavalls? El podríeu enviar per paquet postal a Barcelona? Espero la vostra resposta Gràcies joan.ecomenja@gmail.com

Versió descarregable?

Bona iniciativa i molt útil per estalviar recorreguts d'anada i tornada. Supòs que per allò de reduir el consum de paper hi haurà una versió descarregable del llibre, no?

llibre

Quan i ón es podrà comparar a Ciutadella? Qun preu té? Moltes gràcies!!!

Preu

Es vendrà a 15 €. De moment, només tenim la versió en paper en català i castellà.

English Language

If the Cami de Cavalls is part of the Menorcan promotion, will you have an english issue for the tourists that come in summer?

English

An edition in English language - as we did with the first book on excursions - is an option for the future. At this moment we have only resources to publish the Catalan and Spanish edition.  

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.