Back to top

Diumenge 28, manifestació anti-rotondes

El col·lectiu Menorquins pel Territori ha convocat per aquest pròxim diumenge, dia 28, a les 12 h a la plaça Esplanada de Maó, una manifestació contra les obres de la carretera general.

Aquest col·lectiu està format principalment per joves que treballen i estudien bona part de l'any fora de Menorca, i volen aprofitar l'estada nadalenca per demostrar el seu rebuig a la destrossa que s'està fent per unes obres que consideren injustificades així com per transmetre la idea que hi ha altres maneres de fer les coses. Demanen que tothom qui cregui que hi pot haver alternativa, sigui del color que sigui, es sumi a la manifestació.

Podeu veure també la convocatòria al vídeo adjunt, de 30 segons. Animeu-vos a assistir i a ajudar a difondre aquesta convocatòria.

 

Comentaris

ses coses clares

Diguem ses coses ben dites no es destrossa des paisatge, es una ampliacio de sa actual carretera. Destrossa de paisatge es sa variant de Ferreries que es varen borinar mil.lers de metres cubics de material. Jo tampoc estic d'acord amb ses actuals obres que sa estan fent, son una pifia. Lo que es tindria que fer de una vegada és el desdoblament de sa carretera i no fer ses coses amitgas.

Mani

Des de Barcelona, el meu suport incondicional a la vostra lluita i a la gran feina del GOB. Què sigui un èxit.

Demana una calculadora

Aquest que diu que té ses coses clares hauria de demanar una calculadora pels Reis. Si creus que la variant de Ferreries va ser una destrossa, no pots defensar mai amb bona lògica un desdoblament. La variant va construir una carretera nova per prop de quatre quilòmetres. El desdoblament significaria fer una carretera paral·lela al llarg de quaranta. Ai quin mal que fa a la racionalitat la visió estrictament partidista. Bones festes a tothom i que la mani sigui un èxit.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.