Back to top

Vídeo: El dragatge del port de Maó, un èxit de la ciutadania.

En 2014 s'ha realitzat el dragatge del port de Maó, després de sis anys de polèmica pública. El debat venia originat per la presència de contaminació industrial en els fangs que s'havier de dragar i abocar-se a mar obert.

Finalment, la mobilització ciutadana i el tarannà dialogant del nou equip d'Autoritat Portuària han permès dipositar en terra les parts altament contaminades i aconseguir que els materials abocats al mar compleixin les normatives internacionals més exigents.

El dragatge de 2014 ha servit, per tant, per millorar les garanties de maniobra de les grans embarcacions, però també per començar a extreure del mar importants concentracions de mercuri, plom i daltres metalls pesants que es van abocar en èpoques anteriors.

Comentaris

Dragatge

Feu una tasca tan important,GOB, que esgarrifa el pensar que no hi fossiu. Amb gent com vosaltres Menorca viu més tranquil-la.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.