Back to top

Conxa Juanola deixa la presidència interinsular del GOB

Conxa Juanola i Mika Noguera amb la resta de presidents insulars del GOB

Conxa Juanola ha presentat la seva renúncia a la presidència interinsular del GOB i a la junta directiva, per motius personals. Com preveuen els estatuts en un cas així, la presidència interinsular recau ara en la presidenta insular del GOB Mallorca, Mika Noguera.

La Junta Directiva ha agraït a Conxa Juanola l'esforç realitzat i la satisfacció dels resultats obtinguts en l'exercici del càrrec que ara abandona. Conxi, moltes gràcies i molta sort!

Comentaris

gracies,Conxa

La teva feina i tarannà es sempre excelent ,facis el que facis.Moltes gracies per tants anys de dedicació intensa , per tanta estima i protecció a la nostra bella terra i paisanatge .I per fer- ho tan be,tant en el fons com en les formes.Una abraçada

tu sempre seras el GOB

A l'hora dels adeus es quan millor cau el refran castellà de "Es de bien nacido ser agradecido" i jo ho vui ser ara amb tu Conxa, has donat tota una vida pel GOB, d'una manera desinteresada, altruista, ets un simbol per a totes les persones que estimem Menorca i si, el teu exemple será el camí que molts prendran amb aquesta aventura que es la protecció del mediambient, amb alegria i bon humor. Gràcies.

Moltes gràcies!

Conxa moltes gràcies per la teva feina, la d'ara i la de tots aquets anys, que son molts, de dedicació, sempre amb un criteri encertat. Amb molta admiració cap a tu, una forta abraçada.

no és un adéu!!!

Benvolguda Conxa, segur no és un adéu, segur seguiràs treballant per Menorca!!, en tot cas una forta abraçada i tot el reconeixament per el gran treball i dedicació que has tingut amb el GOB (a nivell de Menorca - Interinsular)

Ets gran,Conxa!

Espero que d'alguna manera segueixis fent el que milllor saps fer, posar seny, argumentar, aportar, contrastar. En definitiva Conxa, deixes un buit a la junta que serà mal d'omplir...Una besada.

Endavant!

Gràcies Conxa per la feina ben feta, per l'estima a Menorca , per la dedicació desinteressada de tants d'anys. Endavant. Sort i ventura!

Adeu a na Conxa.

Sé, sabem que arriba un moment en que ens hem de decantar, el temps empeny i veiem la necessitat d'obrir pàs a gent nova, però estimada Conxa la teva entrega, la teva claretat ideològica, la teva ferma voluntat i el teu saber fer seràn dificilment oblidats. En paraules de Espriu "som indestriables, el meu poble i jo". Gracies.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.