Back to top

Busques un hort de temps?

T'agradaria disposar d'una zona d'horta a canvi d'un poc del teu temps?

Dins del projecte de custòdia agrària, el GOB vol posar a prova una nova modalitat de col·laboració per a aquelles persones que voldrien tenir una zona d'horta i estan sense feina.

Disposam de dues àrees, d'uns 40 m2, amb abastiment d'aigua i a llocs amb pagesos experimentats que han signat acord de custòdia del territori. Una zona es troba a 3 Kms de Maó i l'altra a 3 Kms de Ferreries. Ideals per anar-hi a peu o en bicicleta.

S'ofereixen com a horts d'auto-abastiment i amb criteris d'agricultura ecològica. Tota la producció serà per a la persona que el gestioni i no s'ha de pagar lloguer. A canvi, es demana un matí de voluntariat a benefici del pagès cada dues setmanes.

Si t'interessa la idea, has d'enviar un correu electrònic a custodia@gobmenorca.com abans de dia 5 de maig, amb les teves dades personals i un poc de curriculum, la teva situació laboral i les teves inquietuds.

Comentaris

Busques un hort de temps?

M'encanta la idea, l'any 2012, quan vaig venir a fer el curs de custòdia agraria, jo cercava una cosa així, però ara sóc a Blanes i no puc venir. Molta sort en tot el que feu, sempre és per millorar. Una fota abraçada.

Hort de temps

De moment, podem oferir aquests dos llocs. Potser més endavant, de cara a la temporada d'hivern, s'animen altres finques. Si és així, anirem informant a la pàgina web.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.