Back to top

Dijous dia 23, Diàleg sobre el dragatge del port de Maó

www.marineinsight.com

Aquest pròxim dijous, dia 23, el GOB organitza una xerrada informativa amb posterior debat sobre el dragatge del port de Maó.

La llarga polèmica relacionada amb la contaminació existent en els fangs del port maonès es ve arrossegant des de 2009, quan es va fer el primer estudi per justificar el dragatge. La preocupació per evitar que els contaminants s'aboquin al mar, ha provocat importants mobilitzacions.

La renovació de la cúpula d'Autoritat Portuària ha obert un nou escenari, que està facilitant el diàleg. En aquest nou marc, el GOB està plantejant algunes actuacions per mirar de trobar solucions que siguin viables per a totes les parts, però que presentin totals garanties ambientals.

El procés escara està obert. Però per explicar les noves informacions i les propostes que s'estan analitzant, s'organitza aquest acte, obert a totes les persones interessades.

Serà el dijous, a les 20:15 h, al local del Molí del Rei (Camí des Castell, 53 de Maó).

Comentaris

reunió drenatge

Em sap greu no poder asistir doncs visc i treballo a Barcelona, però ho segueixo molt de prop i teniu tot el meu suport. Gràcies!

Drenatge

Des de Malgrat de Mar (el Maresme), compteu amb el meu suport. Espero que algun dia, feliç, els governants siguin persones assenyades i actuïn d'acord amb sentit comú.

Port

El meu suport des de Catalunya. Feu una feina que mai us podrem agrair. Gràcies

DRAGATGET PORT

Gracias por vuestras LUCHAS, que son de interés general. Teneis mi apoyo desde Barcelona. Animos y molta sort !

Dragatge

Opino que cal emprar les sumes de les "macros" en neteja dels fangs. Com fan a Flix, pagant es Ministeri.

Dragatge

Genial que des de Catalunya es doni suport però i els que viuen a l'illa? Quants disbarats calen per què tothom els impedeixi? El diumenge 19, en la trobada que va proposar el GOB, erem tan pocs! si pensem en tota Menorca...

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.