Back to top

Diumenge 4, excursió sobre el General Chanzy

La combinació de mala mar i roques ha provocat diverses tragèdies.

Només un home d'entre 156 va sobreviure al naufragi del vaixell sortit de França que es estavellar contra el rocam del nord de Ciutadella el febrer de 1910.  La història d'aquest succés serà el cos central de l'excursió del GOB d'aquest pròxim diumenge.

El programa A peu per Menorca caminarà per la zona del noroest de l'illa, per uns paratges que ofereixen unes vistes magnífiques del municipi de ponent. Es tracta d'un itinerari de dificultat baixa,que només requereix ganes de conèixer l'illa i compartir les passes amb més gent.

Les persones interessades s'han de concentrar a les 9:15 a l'aparcament del col·legi Pintor Torrent (ronda nord, vora rotonda Punta Nati). Allà es reorganitzaran els passatgers per disminuir el nombre de vehicles i ens dirigirem al camí de Son Bernardí (també dit de Ses Retxilleres). D'allà es sortirà a peu devers les 10 hores, per un itinerari circular que rememorarà les passes del nàufrag. S'estima haver tornat al punt d'inici devers les 13:30 hores.

Es recomana compartir vehicle amb les amistats.

Comentaris

On para açò?

M'interessa molt aquesta excursió, però m'agradaria saber per on para es camí aquest de Sant Bernadí (es meu cotxo està fet pols i no pot sortir des municipi)

Situació

El camí de Son Bernardí també surt de la ronda nord, una mica més a llevant que el de Nati. Però com que l'espai per aparcar-hi és reduït, és millor quedar a l'aparcament de l'escola Pintor Torrent, que es troba just a l'inici del carrer que entra cap a Ciutadella des de la rotonda de Nati. Allà intentarem deixar els cotxos que poguem, a base d'omplir bé els que surtin cap a Son Bernardí.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.