Back to top

Gestionar correctament els residus

Sabem que el paper per tirar l'hem de dipositar als contenidors blaus, els envasos de plàstic als grocs... però moltes vegades ens trobam amb residus que no sabem com s'han de gestionar perquè siguin correctament reciclats o tractats de manera que no perjudiquin el medi ambient.

Com saber on deixar residus diversos? Acaba d'aparèixer la web dondelotiro, que resulta molt pràctica per saber on dur cada objecte per tirar, al més a prop possible de ca nostra. Li donam l'adreça (no cal que sigui exacta, pot ser el codi postal) i el tipus de residu, i tot d'una ens diu el lloc exacte (contenidor, deixalleria, punt de reciclatge) més proper adequat per a aquest residu.

 

dondelotiro

Passeu la informació a Autoritat Portuaria, que estàn cercant contenidor per 200.000 metres cúbics de fangs contaminats, no sigui que mentres nosaltres desem la llauneta al contenidor, ells deixin anar la inmensa tifarada a la mar blava, davant ca nostra.

dondelotiro

Passeu la informació a Autoritat Portuaria, que estàn cercant contenidor per 200.000 metres cúbics de fangs contaminats, no sigui que mentres nosaltres desem la llauna al contenidor, ells deixin anar la inmensa tifarada a la mar blava, davant ca nostra.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.