Back to top

La caminada per relleus a la carretera general serà els dies 11 i 12 de maig

Un grup de gent està organitzant una caminada per relleus, a fi de travessar tota la carretera general, des de Ciutadella fins a Maó.

Inicialment s'havia anunciat que aquest acte es celebraria dia 21 d'abril, però s'ha acordat traslladar-ho als dies 11 i 12 de maig per qüestions de major operativitat. Es demanen disculpes per aquest canvi.

Així les coses, s'ha anunciat que la caminada es farà en dos dies. El dissabte dia 11, es caminarà de Ciutadella fins a Alaior, organitzant relleus en arribar a cada poble. El diumenge dia 12, es caminarà d'Alaior fins a Maó, acabant a la Plaça Biosfera, on es llegirà un manifest i s'entregarà una petició als responsables de l'equip de govern.

Es demanarà que s'aprofiti el conveni amb el Ministeri de Foment per invertir en millores a la carretera general, però sense incorporar les grans rotondes de doble nivell, que és el que crea un gran impacte paisatgístic, un elevat consum de territori i el que motiva, en definitiva, les protestes ciutadanes.

El fet de partir-ho en dos dies, permet que l'acte final es pugui fer el migdia de diumenge. D'altra manera, s'hauria arribat al Consell prop de les nou del vespre del diumenge, que resultava molt mala hora per congregar les persones interessades.

Pròximament aniran sortint informacions més detallades dels horaris i els llocs de concentració. És important la participació de molta gent. Per aquests motius, ens sumam a la crida i demanam que us reserveu les dates. Recordau: dies 11 i 12 de maig.

 

Comentaris

Caminata per sa carretera general

Estem totalment d'acord, conteu amb nosaltres, alla estarem. Moltes gracies per la vostra dedicacio i la de totes les persones implicades en aquest moviment, junts es mes facil. La Casa de la Mare Terra

Horaris caminada

De Alaior se sale el domingo 12, a las 9 h de Plaça Constitució. Todos horarios están detallados en la Agenda de esta web (Activitats, Calendari). Por si quereis ir por enlace: http://www.gobmenorca.com/agenda

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.