Back to top

Comença el Seminari Agricultura i Medi Ambient!

Encara sou a temps d'apuntar-vos! Aquest dissabte, 3 de febrer, comença l'onzena edició del Seminari Agricultura i Medi Ambient. Ho farem a partir de les 9.30h a Ca n'Oliver a Maó. Al fitxer adjunt podreu veure el tríptic, amb els horaris i el programa detallat del seminari.

Aquesta primera jornada comptarem amb la participació d'en Damià Gomis, catedràtic de Física de la Terra a la UIB, que ens farà una aproximació als fonaments científics del canvi climàtic i exposarà quins seran els efectes a la nostra zona. A més, coneixerem els diferents escenaris de futur que es plantegen i com aquests poden efectar a l'activitat agrària.

Llavors, en Jordi Puig, pagès i doctor en Ciències Ambientals, ens parlarà de les varietats locals com una oportunitat per a l'adaptació al canvi climàtic. Sabem que les varietats locals estan especialment adaptades al clima d'aquí, amb una major resistència a l'escassetat d'aigua i sovint són menys vulnerables a malalties. Coneixerem el gran potencial d'aquestes llavors per a fer front al canvi climàtic.

Les finques amb acord de custòdia i els voluntaris/es del projecte de custòdia agrària tenen un descompte en el preu de les jornades.

El seminari s'emmarca dins el projecte "Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custòdia agrària" que rep el suport del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient, a través de la Fundación Biodiversidad, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Recordeu que us heu d'apuntar amb antelació a l'oficina del GOB de Maó (Camí des Castell, 53), per telèfon al 971350762 o per correu electrònic a: custodia@gobmenorca.com

 

 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.