Back to top

Comença el seminari Agricultura i Medi Ambient

Productes amb acord de custòdia

Encara sou a temps d'apuntar-vos! Aquest dissabte, 1 de febrer, iniciam el Seminari Agricultura i Medi Ambient, a partir de les 9.30h al saló d'actes del Museu de Menorca a Maó.

La primera jornada comptarà amb la participació de Gerard Costa, professor titular del Departament de Direcció de Màrqueting d'Esade, que impartirà la xerrada “Casos innovadors de màrqueting a empreses agroalimentàries”. Mitjançant experiències de petites explotacions de tota Espanya, es mostraran estratègies i eines per a orientar cap al mercat la tasca de les explotacions.

Treballar per a una bona comercialització és fonamental per a situar els productes al mercat i diferenciar-los de la resta.

A la segona xerrada, na Núria Llabrés, responsable del projecte de custòdia agrària del GOB donarà a conèixer la custòdia del territori aplicada a l'àmbit agrari, a partir de diferents iniciatives que s'estan desenvolupant arreu de l'estat. Compatibilitzar l'activitat agrària amb la conservació dels valors ambientals és l'objectiu principal de la custòdia agrària, i coneixent els projectes de diferents entitats, veurem com es dur a la pràctica.

Per apuntar-vos podeu telefonar a les oficines del GOB, al 971350762, o enviant un correu electrònic a nllabres@gobmenorca.com. Vegeu el tríptic del seminari adjunt.

El Seminari està emmarcat dins el projecte pilot "Cultivant Sinergies" cofinançat pel Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient i FEADER i la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.