Back to top

Comença el IX Seminari Agricultura i Medi Ambient

La família responsable de la finca

Encara sou a temps a apuntar-vos! Aquest dissabte, 30 de gener, començam la novena edició del Seminari Agricultura i Medi Ambient, a partir de les 9.30h a l'Akelarre (C/Moll de ponent, 41) a Maó.

L'elaboració de iogurts i formatges amb llet ecològica de la granja Jauregia de Navarra, serà la primera experiència que es presentarà al seminari. De la mà d'en Mikel Azkarate, responsable de la granja juntament amb el seu germà, ens explicarà el procés de reconversió de l'explotació cap a una gestió agroecològica i amb l'elaboració de productes diferenciats.

Després comptarem amb en Miquel Truyol, director insular d'agricultura del Consell Insular de Menorca, que ens explicarà com es presenta la convocatòria del 2016 del Contracte Agrari Reserva de la Biosfera (CARB). Aquest contracte entre el CIMe i la finca, ajuda a remunerar tota una sèrie de pràctiques encaminades a una gestió extensiva i de manteniment del paisatge, amb una sèrie de requisits i obligacions de formació i control.

Com veis, un programa ben interessant, dirigit a tothom que estigui interessat en el món agrari i en l'estreta relació d'aquest amb els valors naturals que ens envolten. Recordeu que us heu d'apuntar amb antelació a l'oficina del GOB de Maó (Camí des Castell, 53), per telèfon al 971350762 o per correu electrònic a: custodia@gobmenorca.com. S'ajunta el tríptic amb la programació de les tres jornades.

El seminari s'emmarca dins el programa de custòdia agrària del GOB, amb la col·laboració del Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.