Back to top

Fes-te soci!

Si et fas soci o sòcia:

  • Ajudes a conservar el patrimoni natural. Llocs com Trebalúger, s'Albufera des Grau, Macarella i tants d'altres, han pogut evitar la urbanització gràcies a la mobilització popular organitzada.
  • Dónes suport a la feina de seguiment detallat de projectes. Els fangs contaminats del dragatge del port de Maó van poder ser finalment separats i només es van abocar al mar les parts que complien els tractats internacionals més exigents.
  • Trascendeixes la teoria i passes a la pràctica de treballar per un món millor. Centenars d'animals ferits són atesos regularment al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre que el GOB gestiona a Menorca.
  • Contribueixes a un model de desenvolupament més racional. La campanya per a una carretera dimensionada a les necessitats reals de Menorca ha estat decissiva per a la seva reconducció.
  • Col·labores a fer canvis reals en la gestió dels recursos. Molts metres quadrats de jardins són anualment transformats per usar planta autòctona amb varietat de Menorca, que es cultiven al nostre viver.
  • Participes en iniciatives per disminuir la contaminació. Cada vegada més cases sense clavegueram aposten per implantar els nostres filtres verds, que depuren l'aigua residual de manera natural.
  • Cooperes en oferir educació ambiental a escoles i col·lectius, a fi que les informacions bàsiques dels reptes ambientals vagin arribant a la gent que ha de gestionar en el futur proper.
  • Prens part d'un sistema de difusió ambiental que arriba a milers de persones i que ofereix informació i reflexió sobre la sostenibilitat, les seves problemàtiques i les seves alternatives.
  • Tens accés a les múltiples activitats que organitzam, en alguns casos amb preus reduïts per a les persones associades, com ara els cursos de formació.
  • T'incorpores a una associació declarada d'utilitat pública, amb la qual cosa la teva quota té una desgravació important a la declaració de Renda.

 

Vull fer-me soci/a del GOB Menorca

 

Mínima 2023 per edat: 0 a 15 anys: 21€ / 16 a 25: 32€ / 26 a 64: 70€ / 65 o més: 52€ (increment anual IPC)
Pots desgravar part de la quota a la declaració d'IRPF. En aquest cas, cal que emplenis el NIF
Format IBAN: XX99 9999 9999 9999 9999 9999 Format CCC: 9999 9999 99 9999999999
Titular del compte corrent, en cas que sigui diferent del soci
Per si vols deixar alguna observació
Per si estàs emprant aquest formulari per modificar les teves dades ja existents
Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Gestionar la quota i comunicar desgravacions fiscals, enviar comunicats en cas d’haver-ho sol·liciat. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.