Back to top

Cistelles de Custòdia Agrària per Nadal

Aquest Nadal oferim paneres de regal plenes de productes locals i sostenibles amb un valor afegit que va molt més enllà de la nostra taula. Podeu personalitzar-ne el contingut o elegir entre les tres opcions que veieu a la foto. Són la opció perfecta per regalar Salut, Natura i Proximitat a amics, família o empresa.

Compartir taula, detalls i regals és una part central d'aquestes dates. De fet, Nadal és una època en què gastem aproximadament 200 euros en menjar i 250 en regals. El problema és que la producció i el consum desenfrenats d'aquestes dates són sovint sinònim de sobreexplotació de recursos i contaminació.

És important recordar que hi ha opcions que no contaminen ni destrueixen la natura ni les economies locals – ans al contrari. En aquestes paneres hi trobareu productes cultivats en harmonia amb l'entorn, de la mà de productors locals, a través de pràctiques agràries sostenibles i comercialitzats amb preus justos pels pagesos i les pageses que tenen cura del camp i els nostres aliments.

Les decisions de compra, de Nadal i de cada dia, tenen un impacte real en la nostra salut, el paisatge de Menorca i l'economia local de l'illa.

Després de dos anys de pandèmia, hem vist la importància de sostenir-nos els uns als altres, quines són les coses que realment ens fan falta i de quines ens podem desprendre. Sense dubte els aliments locals i la pagesia de l'illa han estat una peça imprescindible per transitar aquesta època difícil i formen part del futur que volem veure.

Aquest Nadal és un bon moment per demanar-nos: què és el que compram? Qui se’n beneficia? On i com es produeixen?

Si voleu fer la vostra comanda de paneres o per resoldre qualsevol dubte, contacteu amb promocio@gobmenorca o 971 35 07 62. També podeu passar pel Molí del Rei (Camí des Castell, 53) o la nostra paradeta del Mercat des Claustre (Maó).

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.