Back to top

Cinc preguntes per respondre en un moment

 

S'acaba l'any i és hora d'avaluar la feina realitzada, de cara a enfocar 2022 amb ganes de fer les coses el millor possible. Ens importa molt la teva valoració i la de les persones que anau veient les actuacions, posicionaments i activitats que realitza el GOB a Menorca.

Per això et demanam que responguis aquestes cinc preguntes. Et requerirà poc temps, però seran molt útils per ajudar-nos a millorar. L'enquesta estarà oberta fins diumenge 19 a mitjanit, i els resultats es comentaran a l'assemblea de persones sòcies del proper dimarts 21.

Si pots fer córrer aquesta notícia, faràs que aconseguim més opinions i més riquesa de punts de vista.

Moltes gràcies i bones festes!

Comentaris

Pregunta 5

La darrera pregunta és difícil de contestar perquè hi ha gent amb molt bona opinió i gent amb opinió molt dolenta. He posat un terme mig. Gràcies per sa vostra feina.

5 preguntes

Sa darrera pregunta si, n,hi ha que estan en contra de la ordenació i conservació de "tot" (Ja els hi vá bé tenir carta en blanc )

Persones sòcies?

Ja no sé com dir-ho: prou d'inventar persones i prou de maltractar la llengua. Assemblea de socis, i endavant. O és que teniu por que us renyin les "persones polítiques" per no parlar en "inclusiu"?

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.