Back to top

Carn de temporada, a domicili

Noves oportunitats per abastir-nos amb productes de qualitat que recolzen la pagesia compromesa. Bens i cabrits criats a les tanques de Menorca, s'incorporen a la llista d'aquesta setmana. Salut, natura i proximitat, amb servei a domicili.

L'actual pandèmia ho ha trasbalsat tot. Els pagesos que havien planificat la seva producció d’acord als costums de la nostra societat i adaptant-se als cicles de la natura, ara es troben amb que la primera part ha canviat. Els restaurants on l’any passat anàvem a menjar plats tradicionals d’aquesta època de l’any estan tancats i els pagesos tenen ara cabrits i anyells que ja estan llestos per a la seva comercialització.

És un gran moment, per tant, per comprar aquest tipus de carn. Com també de vedella vermella, de raça autòctona menorquina. Cal tenir en compte que tots aquests animals han crescut durant l’hivern, quan el camp és verd i hi ha pastura fresca. Gràcies a això la seva petjada ecològica és molt reduïda. Es tracta d'un tipus de bestiar adaptat al clima de l'illa, que interacciona de manera molt interessant amb el medi i la fauna silvestre.

També hi trobareu verdures fresques, embotits, formatge, vi... Podem aprofitar la peculiar situació actual per recuperar els ritmes de la natura a l’hora de consumir. Comprem producte de temporada, de proximitat i produït amb respecte a la natura. Els productes de Custòdia Agrària compleixen aquests requisits.

Estan produïts per finques que han signat un Acord de Pràctiques Agràries Sostenibles amb el GOB, a través del qual es comprometen a mantenir una sèrie de mesures que ajuden molt a conservar els valors naturals que estimam.

Per tal de facilitar el consum d’aquests productes, les finques s’han organitzat per distribuir-los a domicili a tota l’illa. Aquí podeu veure el llistat de productes que reparteixen i els telèfons de contacte. Una informació que anem actualitzant cada setmana.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.