Back to top

Camiseta 2015 de "La Menorca que estimam"

Ja es pot comprar la camiseta 2015 de la sèrie La Menorca que estimam. La venda d'aquestes camisetes pretén ajudar al finançament de les campanyes en defensa del territori de Menorca.

El disseny és obra de Tomeu Sànchez. Representa un milà, configurat amb topònims d'espais naturals emblemàtics de la nostra illa. S'ha editat en color blau i groc per dóna i verd clar per home. Es pot adquirir al nostre local del Molí de Rei o a la botiga del GOB al Claustre del Carme de Maó. També a botiga@gobmenorca.com.

Comprar aquesta camiseta és una manera d'ajudar a la feina del GOB, de proposar alternatives per a que Menorca arribi a aconseguir una economia realment sostenible, respectant el paisatge i els nostres recursos naturals. Promocionau-la entre les vostres amistats.

Comentaris

Botiga

Les podeu trobar a les  botigues del GOB: - al Claustre del Carme: de dilluns a dissbtes de 10 a 13:30 h - al Molí del Rei: de dilluns a divendres de 9 a 14 i de dilluns a dijous de 17:30 a 20 h

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.