Back to top

Bon temps i flors

La didalera, una planta endèmica que ara està en plena floració
A la costa de tramuntana hi trobam molts dels tresors florístics de Menorca
Una caminada molt agradable i aprenent a valorar el què tenim

Diumenge passat, una vintena de persones vam poder gaudir d'un agradable passeig per la costa de tramuntana de Maó, amb els seus exclusius valors florístics. Amb un temps ideal, es va caminar des de Sa Mesquida al macar de Binillautí, xano-xano seguint les explicacions dels guies, que van intentar fer entendre el paisatge i les diferents comunitats de plantes que hi viuen.

Dunes, zones humides, marines, macars, rocalles..., a cadascun d'aquests ambients hi trobam plantes diferents, que a vegades són exclusives de Menorca o de Balerars, com els socarrells o la didalera.

Es van veure al seu ambient natural bastants de les plantes que Es Viver del GOB utilitza per a potenciar la jardineria sostenible, sense problemes pel medi ambient, de fàcil manteniment. Es Viver ha ampliat el seu horari d'atenció al públic. Ara obre el divendres i dissabte matí de 10 a 13:30 h, i el divendres capvespre de 17 a 19 h.

Comentaris

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.