Back to top

Assemblea anual de socis i sòcies del GOB Menorca

El divendres 19 de desembre està convocada l'Assemblea Ordinària del GOB Menorca, a les 20:15 h en primera convocatòria i a les 20:30 hores en segona, al Molí del Rei de Maó (Camí des Castell, 53).

L'ordre del dia és el següent:

1.- Lectura i aprovació de l'acta anterior.
2.- Resum d'activitats, gestió, socis, indicadors i enquesta 2014.
3.- Proposta de pressupost 2015.
4.- Renovació de càrrecs de la Junta Directiva.
5.- Elecció de la Presidència Interinsular.
6.- Propostes i preguntes.

Volem animar als socis a assistir a l'assemblea, donada la importància de les qüestions que s'hi discuteixen i aproven. És una ocasió també per a poder valorar i contrastar opinions, i realitzar propostes de cara al funcionament de l'associació. A més, totes les persones associades a l'entitat, que siguin majors d'edat, i que vulguin formar part de la nova Junta poden presentar propostes, per escrit, fins el 12 de desembre a les oficines del GOB.

En acabar l'assemblea hi haurà una petita degustació de productes de finques amb acord de custòdia.
Us animam a participar-hi!

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.