Back to top

Arriba el Socarrell número 90

La revista trimestral digital del GOB Menorca

Amb el tema en portada del dragatge del Port de Maó i l'oposició ciutadana que ha suscitat, aquesta nova edició de la revista repassa diverses activitats amb què el GOB està treballant: la creació de filtres verds per a la depuració d'aigües residuals en habitatges aïllats, els cursos formatius oberts a tothom, les activitats d'educació ambiental dedicades als infants i l'aproximació cap a l'empresa privada en l'àmbit d'arribar a públics diferents i desenvolupar models econòmics alternatius i sostenibles.

Hi trobam també dues entrevistes: a en Rafel Mascaró, un alaiorenc que ha reprès l'activitat agrícola al lloc de Turmadèn des Capità; i a Jaume Sureda, voluntari de 14 anys del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre. Finalment, les seccions habituals: fotodenúncia, animalons, agenda, noticiari breu, el GOB ha fet, i Amb bon humor, l'acudit que ens depara en Zaca, sempre sorprenent.

Clicant aquí pots davallar el Socarrell al teu ordinador. Si prefereixes fullejar-lo online, pots fer-ho clicant aquí.

 

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.