Back to top

Arbres de fruita per Nadal!

 

Un bon regal per aquestes festes són els arbres de fruita de varietats locals. A Es Viver del GOB hi podreu trobar fruiters de Menorca ecològics produïts per Arbres d'Algendar, de Caritas. Un regal que contribueix a recuperar el divers patrimoni de les castes de fruita d'un temps.

Les varietats locals estan adaptades a una gestió ecològica, amb mètodes respectuosos amb el medi ambient, sense productes contaminants. D'aquesta manera obtenim una fruita de gran qualitat i molt saludable per a nosaltres, a la vegada que afavorim el nostre entorn. A Es Viver hi trobareu pomeres, pereres, pruneres, figueres, cirerers, magraners i altres castes d'arbres de varietats locals. També hi trobareu plantes de Menorca i aromàtiques per a un jardí mediterrani, amb poc consum d'aigua i baix manteniment.

Es Viver Plantes de Menorca del GOB obre tots els dies feiners, de dilluns a dissabte de 10 a 13:30. És a la carretera de l'aeroport, a l'entrada de la desviació a la deixalleria.

Molt bones festes!

 

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.