Back to top

Aquest divendres, vine a conèixer els calàpets a l'Hospital d'Animals

Un calapet

El divendres 28 de juny comença el Programa d'Activitats en Família a l'Hospital d'Animals. Aquesta primera jornada la dedicarem a conèixer un amfibi molt especial, el calàpet (Pseudepidalea balearica).

Descobrirem la bassa de calàpets que hi ha al centre de recuperació i observarem els cabots que estan en procés de metamorfosi per a convertir-se en calàpets minúsculs. Aquesta espècie és endèmica de la Mediterrània occidental, i a l'estat espanyol només es troba a les Illes Balears.

Després de conèixer un poc la biologia d'aquest animal podrem observar els macroinvertebrats aquàtics que també habiten a la bassa amb unes lupes binoculars. Hi haurà temps per a confeccionar calàpets amb papiroflèxia i de pintar una samarreta amb el nostre estimat amic.

Un matí per a aprendre i divertir-se en torn la fauna de la nostra illa en família. El cost de l'activitat és de 10 euros per fiet (7 si són socis), contacta amb nosaltres per reservar plaça i conèixer els detalls de la jornada. Pots apuntar-te telefonant al 971 35 07 62.

Aquest programa continuarà amb 2 activitats més programades al 12  i 26 de juliol, en torn les tortugues i els ocells de l'Hospital d'Animals respectivament. Pots apuntar-te també ja aquestes jornades contactant amb nosaltres via telèfon.

Al participar en aquest programa estàs ajudant a que el Centre de Recuperació d'Animals de Fauna Silvestre de Menorca pugui seguir duent a terme la tasca d'atenció a la fauna silvestre accidentada.
 

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.