Back to top

Aquest divendres presentam En Taques, un calàpet. Nou conte infantil

Cartell de la presentació del nou conte infantil. En Taques, un calàpet
Ja el podeu adquirir a la botiga del GOB des Claustre i al Molí del Rei.

Ja en tenim un altre!

Aquest divendres 2 de desembre, a les 19.30 hores, al Molí del Rei (Camí des Castell 53, Maó), es farà la presentació del nou conte infantil "En Taques, un calàpet".

Aquest, serà el cinquè conte de la col·lecció Animalons de Menorca. En Taques, s'uneix a la família de na Tris Tras, en Punxes, en Fosquet i na Mordala. En Taques és un calàpet, un amfibi discret, a vegades injustament menyspreat i inspirador de falses creences, i que necessita que el coneguem millor.

El fil conductor de la història és la metamorfosi que experimenten els calàpets al començament de la seva vida i el paper que hi té l'aigua.

Estem molt contents de poder presentar aquest nou conte, que amb els seus textos senzills i uns dibuixos d'allò més expressius, ajuden a conèixer millor la nostra fauna, un patrimoni important per a tots.

Aquest conte, igual que la resta d'aquesta col·lecció, té un format especial. Així, podem conèixer la història del nostre protagonista, en Taques, però a la vegada, descobrir més i més coses d'aquests magnífics animals mitjançant les informacions complementàries i la fitxa tècnica que el conte també inclou.

Gràcies al suport del Consell Insular de Menorca, l'Ajuntament de Maó, l'Ajuntament des Mercadal, Colonya Caixa Pollença i Triangle books,  aquest publicació és avui una realitat.

Comentaris

Nou conte

Enhorabona per aquest nou conte! Una eina molt bona per a les biblioteques... i les famílies.

Fantàstic! El meu fill de

Fantàstic! El meu fill de quasi quatre anys és una fan d'En Punxes, Na Mordala, En Fosquet i Na Tros Tras. Estarà molt content de conèixer En Taques. Moltes gràcies! Us animo a continuar questa col·leció amb més nombres en un futur.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.