Back to top

Aquest divendres, coneix les tortugues de l'Hospital d'Animals

Les quatre espècies de tortuga que podem conèixer a l'Hospital d'Animals.

De terra, d'aigua i exòtiques. Aquestes són les tortugues que coneixerem durant la segona jornada d'activitats en família al Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca.

Començant per la tortuga de terra (Testudo hermanni), espècie de rèptil en perill d'extinció que sortosament gaudeix d'una bona població a la nostra illa. Aprendrem a conèixer els seus costums i morfologia, distingir-ne l'edat i el sexe. Coneixerem les seves problemàtiques i què fem al centre per ajudar a contribuir en la conservació d'aquesta espècie.

També observarem de primera mà a la tortuga d'aigua (Emys orbicularis), espècie autòctona de Menorca, que degut als seus costums més amagadíssos no és sempre fàcil d'observar a la natura. Al centre hi resideixen dues espècies més de tortugues que no són de Menorca, una és l'anomenada tortuga de Florida, que amollada a la natura sense coneixement de causa, pot provocar desequilibris en els ecosistemes aquàtics de Menorca. També coneixerem a en Fausto, una tortuga d'esperons africana, que resideix des de fa un temps al centre,  i va arribar fruit d'un atropellament fortuït.

Si tens ganes de conèixer les tortugues del centre, passar una bona estona en família i ajudar al centre a continuar fent la seva tasca d'atenció a la fauna silvestre accidentada de Menorca, apunta't aquest divendres i vine a conèixer els rèptils de l'hospital d'animals.

Per a reservar plaça telefona al 971 35 07 62, el cost de l'activitat és de 10 euros per fiet (7 socis) i l'activitat tindrà lloc durant el matí de divendres.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.