Back to top

Aquest divendres, amollada de polls de mussol al Toro

L'amollada de mussols de l'any passat va ser tot un èxit

Com ja va sent tradició, aquest divendres els voluntaris del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre del GOB Menorca amollaran les cries de polls de mussol orfes que enguany han ajudat a criar.

Gràcies a la feina dels voluntaris, i a la col·laboració de la Clínica Veterinària Jaume Pons, aquests ocells, que van ser trobats caiguts del niu dins l'entorn urbà, on els perills de la vida urbana feien necessària la intervenció del centre de recuperació, podran retornar divendres al seu entorn natural.

Aquesta és la millor recompensa que els voluntaris poden rebre. Veure com, gràcies al seu esforç i paciència, aquestes aus poden retornar finalment al seu hàbitat natural.

La trobada serà a les 19,30 hores d'aquest divendres al Toro.

Per continuar amb aquesta tasca necessitam de la vostra col·laboració, per aquest motiu  pots ajudar participant en la campanya d'apadrinament del centre de recuperació, de tal forma que tothom que vol pot apadrinar 1 m2 del Centre a raó de 50 euros.

Afegeix un nou comentari

Informació sobre protecció de dades. Responsable: Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa. Finalitat del tractament: Publicar el comentari. Legitimació: El teu consentiment. Comunicació de les dades: No es comunicaran a tercers excepte per obligació legal. Drets: Accés, rectificació, portabilitat, supressió. Contacte: info@gobmenorca.com. Protecció de dades personals
CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.