Back to top

Aquest diumenge, vine a ballar swing a l'AgroMaó!

Cartell de l'acte

Aquest diumenge, 2 d'abril, es realitzarà un tast i posterior ballada de Lindy-hop en el marc del mercat agrari setmanal AgroMaó, situat a la plaça Reial, a partir de les 11h. Primer hi haurà un tastet per aprendre els pasos bàsics i després a les 12h es farà una ballada oberta.

El mercat de productors agraris que surt cada diumenge al centre de Maó (carrers Nou i Arravaleta) està composat de parades amb compromís ambiental. Entre elles, n'hi ha tres que tenen un acord de custòdia del territori signat amb el GOB, que permet gestionar les seves terres respectant els valors essencials per a la biodiversitat i el paisatge de Menorca i, a més, compten amb la certificació d'agricultura ecològica.

Comprant directament als productors/es, s'aconsegueix també millorar la rendibilitat de les finques agràries de l'illa i aconseguir productes de proximitat, de temporada i saludables.

Aquest acte l'organitza "Maó balla swing" amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó, el GOB i el Consell Insular de Menorca.

Afegeix un nou comentari

CAPTCHA
Aquesta pregunta és per comprovar que sou un visitant humà i prevenir els enviaments automàtics de correu brossa.